Idź do strony: 1 2 Następna Ostatnia »
- Autor
- Wypowiedź
-
Data wysłania: 13-02-2007
- Co trzeba zrobić, zeby otrzymac darmowe próbki od producentów? Zauważyłam,z e wiele osób otrzymuje takie próbki. Wypełniłam wszystko w spzitalu, zapisałam sie do klubu nestle, wypełniłam zamówienie pieluszki huggis i nic od nikogo nie dostałam. Czy mam ajkeigoś pecha? Czy to jest tka że tylko wybrane osoby dostają próbki?
-
-
dziwne.... napisz może maile do tych wszystkich ważniejszych "rozdawaczy"...
a może listonosz nawala, co..?
-
- ja raczej dostalam wszystko to co powinnam , od wysjcia ze szpitala do jakis 2 miesiecy.Inne probki od producentow do miesiaca moze?
-
- jak mała skończyła 4 miesiące to dostałam poradnik żywienia niemowląt i próbki kaszek i jakiś deserek. Poradnik sponsorowany jest przez Bobovita (nie ukrywam byłam zaskoczona, ze coś przyszło)
-
- Muszę Wam powiedzieć coś na temat bezpłatnych próbek itd. OK. wypełnicie kupon, wyślecie zamówienie, zostawiając takiej firmie swoje wszytkie dane. A takie informacje są najcenniejszym towarem na dzisiejszym rynku. Dawno zapomicie o pieluchach, kremach i zabawkach jakie dostały Wasze pociechy, ale napewno firmy o Was nie zapomną i sprzedajac dalej wasze dane pozwolą innym firmom nękać was tonami ulotek, zaproszeń i "fenomenalnych" ofert rzeczy (nie)zbędnych dla Wszych pociech. Skąd to wiem? wiem, bo pracowałam w takiej firmie. Czy więc warto?? Same i sami odpowiedzcie sobie na to pytanie.
-
Data wysłania: 26-02-2007
-
Ciociaewa ma rację, ale... bez przesady. Przed sześciu laty sama powypełniałam wiele kuponów (nudziłam się chyba?), mając pełną świadomość, że ulotek reklamowych dostanę dużo więcej, niźli "prezentów", ale wcale nie było tak źle. A powiem Wam w sekrecie, że największą przyjemność sprawiła mi firma na literę "N", przysyłając życzenia w imieniu mojego Brzdąca z okazji Dnia Matki.
Od kilku lat właściwie prawie nie dostajemy żadnych ulotek- nie tylko od firm "dzieciecych". Może sie wydało, że kiepska ze mnie klientka? ;)
-
- hmm to ja chyba tez mam pecha, bo nic nie dostalam :( a tez w szpitalu wszystko wypelnialam!
-
- w szpitalu gdzie rodziłam, wszystkie mamy dostawały do wypełnienia ankiety i chyba na tej podstawie otrzymujemy (a właściwie moja córa dostaje) mnóstwo próbek;), w sumie wcale mi to nie przeszkadza, oprócz próbek żywności i napojów, dostałyśmy poradniki żywieniowe i gazety skierowane do rodziców i tak to trwa juz prawie rok...
-
-
Ta wyprawka + udostepnienie danych osobowych, które dostałam w szpitalu, wiązały się z samymi korzyściami, a gdy za drugim razem o mnie zapomnieli było mi przykro :( Pewnie stawiają na pierwiastki :)
Ale tak serio, to czytałam co podpisywałam i dla kogo. Ale nie zawsze to wiadomo. Szpitale maja jakieś umowy i rozdają dane temu kto zapłaci. Znajoma miała problemy z natrętnym przedstawicielem ubezpieczeń.
Poważne firmy na N i P podchodzą do tego jak trzeba.
-
Data wysłania: 16-04-2007
- ja dostałam darmowe próbki i w szpitalu i listownie od bobofrut, nestle itp
-
Data wysłania: 17-04-2007
- do roku dostawałam gazetke "moje dziecko" kaszki, a na pierwsze urodzinki - pocztowke :) to było bardzo miłe :)ale te wszystkie gadzety dostawałam TYLKO do roku... a szkoda:(
-
Data wysłania: 17-04-2007
- tez dostałam próbki w szpitalu, a potem mi przysłali hipp, bobovita i nestle x2 I kartkę na 1-sze urodziny też Zuzi przysłali A ostatnio przysyłają mi gazetkę Twój maluszek- ciekawe jak długo jeszcze
-
Data wysłania: 18-04-2007
- ja juz sie w to nie bawie - to bardzo czasochłonne
-
- U nas jak u PANTEERKI a maluszka dostawałam przez 7 miesiecy. Dzis za to dostałam z Hippa 2 lyzeczki do derserkow i 1 lyzke do zupki.
-
-
A ja jeszcze nic nie dostaje, bo jeszcze jestem przed ;))
ALe nie mam nic przeciwko temu zeby mi przysyłali jakies ulotki. Jak nie chce nie musze czytac...
-
Data wysłania: 19-04-2007
- Tylko ciekawa jestem dlaczego niektóre dziewczyny dostaja dużo tych próbek i gazetki jeszcze a inne, jak ja tylko jedną paczuszkę od nestle. Od czego to kurcze zalezy? Jkaoś losowo to wybierają czy co? Bo w szpitlau wszystko wypełniłam i wypełniałam to razem z kolezanką, która mniej wiecej w tym samym czasie urodziła i ona dużo dostaje tego a ja nie.
-
Data wysłania: 14-02-2009
-
hej. jak mogę zamówić sobie coś takiego jak tu opisujecie że przez rok coś dostawaliście? Mam 4 miesięczną córcie. Ale w szpitalu nic do wypełnienia mi nie dali.
-
Data wysłania: 15-05-2009
-
KONKURS nagrody i próbki min.
Do Zdobycia
10 kamer cyfrowych
100 zestawów z paskami blend-a-med Whitestrips
200 singli Tatiany Okupnik (Maximum Luxe Edition).
http://www.3dwhite.pl/?clk=da9868adc84158a6f992b1ce7aadf8b9
Powodzenia
-
Data wysłania: 24-06-2009
- Witam. jak dostawac darmowe probki dla niemowlaka wypelnilam w szpitalu jedna ankiete z niebieskiego pudelka bo mi niestety rozowego nie dali . i nic nie dostaje :(((( jak to zrobic?:( pomozcie..
-
Data wysłania: 26-10-2009
- jak dostac probki napisvie jednaa stronke
Idź do strony: 1 2 Następna Ostatnia »