Kindi.pl - jeden adres na każdy dziecięcy problem

Kolorystyka: Kolor domyślny Fiolet Zielony Stalowy

Idź do strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Następna   Ostatnia »

• Autor
  • Wypowiedź
  • Data wysłania: 04-01-2007
  • Witam wszystkie mamy 2006. Ja mam synka który urodził się we wrześniu. Właśnie niedawno skończył 3 mies. I jest najkochańszym maluszkiem jakiego znam (jak to każda matka ;D )
  • cześć - ja Jaśka urodziłam 9 pażdziernika więc mamy prawie takie same maluchy - z ktorego dnia jest Twój synek?
  • witam
    a ja Kalinę mam zaplanowaną na najbliższy wtorek ;o))
    no i ja mama 2007 już jestem (poza tym że mam jeszcze 9-letniego Wielkiego Syna)
  • no to gratulacje - albo nie poczekam do wtorku z gratulacjami. Zaplanowaną czyli co - cc?
  • a tak - cc
    Mała dupką do dolu się rozsiadła, ja po cc pierwszym i przejściach różnych i nic innego jak zaplanować sobie urodziny Małej mi przyszło;o))
    a z podziękowaniami wstrzymam się do wtorku
  • ja następne maleństwo też sobie tak zaplanuję!! 3 miesiące temu po 10 godzinej walce musieli Jaśka też wyciągnąć przez cc. Gdybym wiedziała jak to będzie wyglądać to odrazu bym sie na to zdecydowała
  • Data wysłania: 05-01-2007
  • Witam wszystkie Mamy;)
    moja córeczka Lenka urodziła się 15 marca i tak sobie od tamtego dnia idziemy razem przez życie...
  • no to juz duża panna z Twojej córy!! pewnie lada momement zacznie zasuwać na własnych nóżkach
  • tak jest;) właśnie zaczęła intensywnie penetrować nasze mieszkanie póki co "na czterech" ale przy meblach zasuwa na nóżkach, także wszystko przed tobą
  • nie moge sie doczekać.. (sama nie wiem) na razie Młody Troll pełza.. w łóżku potrafi w niesamowicie szybkim czasie przemieścić sie z początku do końca a potem jeszcze obrocik o jakieś 100 stopni. niesamowity jest..
  • he he no to silny chłopak! co do wypowiedzi "nie mogę się doczekać" uwierz tak jak masz teraz jest duuużo lepiej;)))
  • tak myslę - dlatego nawiasik.. wiesz Młody jest w miarę mało kłopotliwy - duzo śpi ale czuję że jak się chłopak zorientuje co można osiągnąć poruszając sie to kilka dodatkowych par oczu trzeba będzie na allegro zamówić..
  • ;)) zgadza się, a nie wiesz czy turbo doładowanie na allegro też sprzedają;))
  • póki co muszę stąd zmykać...do zobaczenia
  • to na razie! a co do turbo - to poszukam..
  • Witajcie,ja mam synka z 15 marca 2006 oraz Joasie z 18 czerwca 2001,pozdrawiam aga
  • ależ się rozsypało :))) ciesze się że nas tyle jest :) Kubuś urodził się 29.09.2006 przez cc - miałam planowane ze względu na wzrok i nigdy już inaczej niechce rodzić :)
  • Data wysłania: 06-01-2007
  • Ja też wrześniówka :) 14 września 2006 r. przyszła na świat moja Ola :D
  • Dziewczyny POMOCY!!! Co mogę zażywać oprócz Panadolu i vit C podczas karmienia. Mam straszny katar, aż oczy mi łzawią i kicham ciągle i boli mnie gardło, na szczęście gorączki nie ma. To chyba nie grypa tylko jakieś paskudne przeziębienie. Nie wiem czym się leczyć, a do lekarza mogę iść dopiero w poniedziałek.
    Próbowałam wypić mleko z miodem i czosnkiem i już nigdy tego więcej nie zrobię bo malutki miał tak starszne boleści brzuszka, że myślałam że mi serce pęknie, tak strasznie płakał/krzyczał przez 15min i dopiero mi usnął na rękach szlochając - najgorszemu wrogowi nie zyczę przeżyć czegoś takiego - nie wiedziec jak pomóc maleństwu kiedy tak cierpi i płacze.
  • witaj, niestety jest nie wiele leków, które można wziąć na własną rękę w trakcie karmienia, bez konsultacji z lekarzem...jak byłam przeziębiona (a również karmię piersią), mogłam brać leki homeopatyczne, na katar możesz spróbować euphorbium, no i tak jak dotychczas coś na bazie paracetamolu i witaminę C, acha dużo pij. Zdrówka życzę
  • Data wysłania: 07-01-2007
  • Dzięki, kupiłam ascorutical i wodę morską, panadol, wit C i mam w razie czego rutinoscorbin. Niestety Kubuś się zaraził i ma też katar i oczka mu łzawią, ale mam wodę morską dla niego i kupiłam Fridę i jest super skuteczna. Mam nadzieję ze sie wykurujemy bo w niedzielę chrzest

Idź do strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Następna   Ostatnia »

Odpowiedz

Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.

Jeżeli nie jesteś zarejestrowany w serwisie, możesz zrobić to tutaj.