Kindi.pl - jeden adres na każdy dziecięcy problem

Kolorystyka: Kolor domyślny Fiolet Zielony Stalowy

• Autor
  • Wypowiedź
  • Data wysłania: 12-08-2007
  • Rypnełam się w opisie i nie wiem jak poprawić, w związku z tym...errata:pierwsza linijka, wyraz drugi;jest "piszą" ma być "ostatnio". Mam nadzieję, że to nie spowoduje spadku popularności tej grupy (musiałabym przestać pisać do siebie)
    Na początek proponuję pomarudzić o tym jak to świat jest za ciasny dla grupki osób, z których dwie muszą akurat iść przyczepione po dwóch stronach wózka a jakiś baran po zaparkowaniu swego merca zostawił na chodniku przejście dla jednej osoby, w dodatku szczupłej i tylko bokiem.I co Wy na to??Hallo!!Nie spać.. (mimo iż pogoda dziś wyjątkowa po temu)
  • Data wysłania: 05-09-2007
  • Witam
    No tak, ogólnie widok więcej niż z dwójką dzieci jest dla wielu ciekawostką, ostatnio mi zadano pytanie to ostatnie to wpadka, mało nie pogryzłam....
  • Data wysłania: 06-10-2007
  • hej
    pozdrawiam wszystkie mamy trojki i wiecej dzieciaczkow , prawda ze my sie nie nudzimy :) przynajmniej mamy wesolo
  • Data wysłania: 19-01-2008
  • absolutnie na nudę nie możemy narzekać, czasami mam taki nadmiar wrażeń że nie moge zasnąć, ale kiedy jestem gdzies po za domem dłużej niz jeden dzień ,mam czas dla siebie to co dziwne brakuje mi tego zgiełku
  • Data wysłania: 12-03-2008
  • witajcie dziewczyny, zapraszam serdecznie do nas, mamy dwójki trójki, mniej i więcej;)
    www.wielodzietni.net
  • Data wysłania: 12-03-2008
  • Jak mąż zabierze dzieci na spacer to jakoś nie mogę się pozbierać, ta cisza mnie rozkłada, a tak każde co sekunde mamusiu, mama, mami, no choć wreszcie :-)
Odpowiedz

Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.

Jeżeli nie jesteś zarejestrowany w serwisie, możesz zrobić to tutaj.