Kindi.pl - jeden adres na każdy dziecięcy problem

Kolorystyka: Kolor domyślny Fiolet Zielony Stalowy

« Wróć do tematów

pomóżcie - prezent urodzinowy dla 10-latki (21)

Strona główna » Forum » Ogólne » pomóżcie - prezent urodzinowy dla 10-latki

Idź do strony: 1 2 Następna   Ostatnia »

• Autor
  • Wypowiedź
  • Data wysłania: 08-01-2007
  • Muszę kupić fajny prezent dla mojej bratanicy - kończy 10 lat. nie mam pomysłu - pomóżcie
  • Napisz coś więcej co dziewczyna lubi,czy czyta książki a może uprawia jakieś sporty no i do jakiej kwoty ma być prezent.
  • to ma być prezent do 200 zł max. Ksiązki odpadają - pod choinkę dostała kilka fajnych i wiem że ma jeszcze trochę do poczytania. Monia jest typową nastolatką - przeżywa pierwsze fascynacje muzyką (niestety kiepską..) lubi modę, zwierzęta - zwłaszcza psy ale ten temat jest juz wyczerpany. Sport nie jest jej pasją. A i oczywiście komputer - to też jej konik
  • Skoro pierwsze fascynacje muzyczne to może jakiś odtwarzacz mp3, jakaś gra komputerowa dla nastolatek,jak ma z kim grać to może planszowa ? coś jak monopol-ja mam w domu 12 i 11 lat dzieciaki siostry i namiętnie w wolnych chwilach gramy w eurobiznes-kupiłam na allegro za 18 zł,może jakieś kosmetyki albo jakaś naturalna biżuteria-coś z kamieni lub drewna.
  • odtwarzacz ma, monopol dostała na gwiazdkę, chyba uderzę w bizuterię.. kurcze ona chyba wszystko ma!!
  • nie wiem czy bede orginalna i dopasuje wiekowo, ale świetną "zabawą" są farby witrażowe, takie do malowania na szkle. Nie mam pojęcia ile kosztują, ale dorzucisz do tego jakiś fajny szklany pojemnik, wazonik lub coś podobnego co mogłaby sama pomalować. Pytanie: czy lubi takie "plastyczne"zajęcia??
  • Data wysłania: 09-01-2007
  • Może to duże uproszczenie sprawy ale my z mężem kupiliśmy siostrzenicy kartę doładowującą komórkę, nie mieliśmy czasu na gonitwę po sklepach a Ona była zachwycona :)
  • wiesz co mamojasia, w smyku jest takie stoisko zabawki kreatywne, super sprawa sama często z niego korzystałam mam trzech bratanków;)) pozdrawiam
  • dzięki - wybieram sie dziś do silesiacenter i wskocze do smyka. Te farby witrażowe to tez fajny pomysł - Monia uwielbia malować! Co do karty doładowującej jestem pewna że właśnie z takich rzeczy dzieciaki sie cieszą ale ja wolałabym coś co nieprzegada w 10 min..
    Monia to praktycznie (oczywiście oprócz Jaśka) jedyne dziecko w mojej rodzinie i laska ma wszystko albo prawie wszystko..
  • No to powodzenia w zakupach :-)
  • dzięki.. może zaszaleje i kupie sobie coś fajnego.. oczywiście nie w smyku..
  • mamojasia, jak juz coś kupisz to pochwal się co kupiłas. Każdemu z nas wcześniej czy poźnije przyda sie taka wiedza...;) pozdrawiam
  • siostrzenica mojego męża jest w podobnym wieku i też zawsze mam problem co jej kupić i ostatnio kupiłam jej trebkę z witch, taką większą, można do tego dokupić np. portfelik lub inne rzeczy z kolekcji, a dla dziewczynek tak jak dla kobiet... nigdy za wiele torebek ;) powodzenia na zakupach
  • dupa, niebyłam w silesia.. wylądowałam w obi z Małżem.. ALE JUTRO NIC MNIE NIE ZATRZYMA
  • Data wysłania: 12-01-2007
  • kupiłam Moni płytę Avril Lavigne - podobno jej sie podoba (to lepsze niż również podobający sie BLOG 27 - czy jak mu tam) i świetną bluzkę z H&M.
    a przy okazji 2 bluzeczki dla cioci..coś mi sie też od życia należy, prawda??
  • no jak najbardziej sie należy:) a prezent super może skorzystam z pomysłu bo siostrzenica męża za tydzień obchodzi 12 urodziny!
  • koniecznie musisz zobaczyć te bluzki - sama bym sobie taka kupiła gdyby były większe rozmiary.. Kosztowała 50 zł bez złotówki. Jest miala w czarne wzorki - kwiaty, chińskie znaki z krótkim rękawem. Pod biustem (jeżeli możemy mówić o biustach 10 i 12-latek) ma czarny pasek. Jest ekstra
  • aaa już mi się podoba po opisie, wybieramy się w przyszłym tygodniu na większe zakupy to może i dla siebie cos wybiorę:)
  • dobra postawa - my też jesteśmy ważne i należą nam sie prezenty np. od nas samych
  • Data wysłania: 25-10-2009
  • jak będzie p. miała jakiś problem z prezentami dla nastolatek to niech se p. w gooooooogle wpisze prezenty dla nastolatek i niech p. se na bloogach poszuka np.: 4teens bo tam takie jak my też piszą co chca dostać albo co kupić. :)
    Mądra 12 :)

Idź do strony: 1 2 Następna   Ostatnia »

Odpowiedz

Aby dodać odpowiedź musisz się zalogować.

Jeżeli nie jesteś zarejestrowany w serwisie, możesz zrobić to tutaj.